jubilæum
Facebookgruppens statistik

400 medlemmer, hvordan gik de sidste 60 dage så?

jubilæumFantastisk! 😀

Asatro Samlings gruppe på Facebook rundede i dag 400 medlemmer, det er utroligt så hurtigt det er gået, siden vi startede gruppen d. 23. Maj 2017.

Vi har fået mange rosende ord med på vejen siden, bl.a. ros for gruppens gennemsigtighed, og den vil vi gerne følge op på, for at fejre at vi nu er over 400 gode mennesker i Asatro Samling. For noget af det lidt sjove ved at være administrator, er den øgede tilgængelighed for statistisk information, og det er helt vildt hvad de fortæller om gruppen, og dermed om jer og os selv!

Men lad os prøve at se på hvordan det ser ud. 🙂

Statistik

Samlet antal gruppemedlemmer

Asatro Samlings gruppe har simpelthen haft en medlemstilgang på hele 322 personer, de seneste 60 dage. Det svarer til en medlemstilgang på hele 260%. Det synes jeg personligt er imponerende. 🙂

Vi har afvist 8 medlemsanmodninger i den tid, som alle har været engelsksprogede desværre. Vi er endnu en så spæd samling at vi må passe godt på det vi har, og passe på ikke at sprede os bredere, før vi måske vil være parate til det. En enkelt person er blevet blokeret, sådan er det bare, der er altid en engang i mellem som lige skal presse citronen en ekstra gang.

Men hvordan har vi allesammen så egentlig interageret med gruppen? Det fortæller det næste skærmbillede om. 🙂

Asatro Samlings Facebookgruppe interaktion

Antal opslag er på de 60 dage blevet forøget med 289%, svarende til 623 opslag. Det er mere end 10 gange om dagen, at nogen i Asatro Samling har haft noget på hjerte, som de gerne har ville dele med andre i gruppen.

7245 gange (!!!) har der været nogen som har kommenteret på opslagene, det er som det fremgår, en forøgelse af antal kommentarer i gruppen, på 645%… Jeg er målløs..

Men dælme om så ikke der er blevet liket eller på tilsvarende måde reageret, ca. dobbelt så mange gange på alle de nævnte kommentarer!

Demografiske data

Hvordan ser det så ud med demografien, prøv at tage et kig her, så kan du se hvordan vi fordeler os på alder, køn, land, og by:

Alder og køn i Asatro Samling

Det var hvordan statistikken i Asatro Samling ser ud, der er enkelte flere ud over disse, men da Asatro Samling er en lukket Facebook gruppe, er det vigtigt for os at vi ikke misbruger tilliden hos nogen, og derfor er data af personlig karakter ikke offentligt tilgængelige.

Tænk engang, gruppen er ikke engang 3 mdr. og vi er over 400 medlemmer, vi har de sidste 60 dage skrevet 623 opslag og 7245 kommentarer, kun én er blevet smidt ud, et par gange er en venlig admin-pb sendt, og uden yderligere drama er der udvist forståelse fra modtagerne, og så har den potte været ude.

Der er efterhånden mange, rigtig mange, tråde i Facebookgruppen, som er på 50-100 indlæg, og de er allesammen fri for mudderkast og fnidderi, og hvor er det bare en befriende og dejlig følelse.

Som administratorer i Asatro Samling, vil min kone Majken Ravn Rimhøj og jeg, gerne sige jer allesammen tusind tak fordi i har interesse for Asatro Samling, fordi i er med til at gøre Asatro Samling til dét det er, og tak fordi i også synes at åbenhed, tolerance, og gensidig respekt er en go’ idé. 😀

År og Fred

Del gerne!

Skriv et svar